Mijn naam is Berry Burghout. Ik werk inmiddels 12 jaar in het onderwijs en sinds februari 2016 als directeur op de Terebint en de Gravin van Rechterenschool in Appeltern.

Voordat ik in het onderwijs kwam was ik musicus en had ik een baan bij Het Gelders Orkest in Arnhem. Het mooiste van mijn werk in het onderwijs vind ik om mensen de ruimte te geven om hun kwaliteiten in te zetten. Dit geldt voor de kinderen, maar ook voor leerkrachten.

Door mijn baan op 2 scholen wisselt het per week op welke dagen ik aanwezig ben. Zie de Tereprint voor meer informatie.

Ik ben Dorothé van der Werf, intern begeleider op de Terebint (en op de Gravin van Rechterenschool in Appeltern). Ik houd mij bezig met de zorg voor ieder kind op school en werk daarbij samen met alle leerkrachten en ben vanuit die rol betrokken bij het management team.

Ik woon in Heteren met mijn man Ben en onze tieners Evy en Bas. Ik houd van dansen en reizen en de afwisseling tussen de gezellige drukte met gezin, vriendengroep en school en me af en toe lekker terugtrekken in een boek.

Voor ouders en kinderen is natuurlijk de leerkracht het eerste aanspreekpunt, maar daarbij is het ook altijd mogelijk om even met mij af te stemmen. Van harte welkom om zomaar even binnen te lopen of een afspraak te maken!

Ik ben Sandra van Eck, leerkracht van groep 7/8.
Ik werk inmiddels alweer ruim 20 jaar, met nog steeds heel veel plezier, op de Gravin van Rechterenschool.
Respect vind ik hierbij hét sleutelwoord, zowel in het team als in de klas. Daarbij vind ik het altijd een grote uitdaging zoveel mogelijk uit een kind te halen, zonder een kind het gevoel te geven dat we prestatiegericht bezig zijn. Daarom vind ik humor en gezelligheid ook heel belangrijk, kinderen moeten met veel plezier naar school komen.

Ik woon in Nijmegen samen met Huub, heb twee schatten van kinderen en twee geweldig lieve honden. In mijn vrije tijd wandel en sport ik graag, vind het fijn om op wintersport te gaan, doe graag spelletjes met vrienden en ga graag uiteten met Huub.

Ik ben Thirza Burger en werk nu al een aantal jaar op de Gravin van Rechterenschool. Eerst een aantal jaren bij de kleuters en momenteel in groep 5/6. Ik heb gemerkt dat alle groepen hun charmes hebben.
Ik vind het belangrijk om in ontwikkeling te blijven. Ik probeer ieder jaar een cursus te volgen die op dat moment bij mij en mijn groep past. Ook heb ik de master SEN (special educational needs) gevolgd. Dit alles vind ik leuk om te doen en het helpt me om nog beter naar kinderen te kunnen kijken. Zodat ik hen kan geven wat zij nodig hebben.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te bakken en te koken. Zo nu en dan neem ik mijn hobby mee naar het werk. Verder houd ik van lezen, tuinieren en lekker uit eten gaan met mijn man.

Ik ben meester Jan Visser

!

Ik ben juf Karin Ahout

Hallo allemaal. Mijn naam is Janneke Janssen.

Meer dan 32 jaar werk ik op “de Gravin”  en al die jaren heb ik in de kleutergroep gewerkt.
De spontaniteit en onbevangenheid van deze kinderen spreken mij erg aan.
Vertrouwen, respect, eerlijkheid, jezelf mogen zijn, veiligheid, samen spelen en samen delen zijn voor mij belangrijke basissen voor een kind. Ik vind het fijn om met kleuters daaraan te werken en ze te mogen begeleiden in hun ontwikkeling en ze een stevig fundament te geven voor later.
Op vrijdagochtend werk ik in groep 3 op de Koningin Julianschool.
Een Triviumschool in Heteren.

Juf Borina Borren