In onze groep zitten 17 leerlingen. In groep 7/8 werken we meer toe naar het voortgezet onderwijs. We gebruiken de tablets niet alleen om onze lessen te verwerken, maar ook voor het ontwikkelen van de studievaardigheden. Net als in groep 5/6 is Engels een belangrijk vak. Het is, naast de Engelse methodelessen, als een rode draad in ons onderwijs aanwezig.

Bijzonderheden

Onze schooltijden zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.45u tot 14.45u. Op woensdag werken we van 8.45u tot 12.30u. We gymen op vrijdag. Neemt u dan gymkleren mee.

De leerkrachten
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Juf Sandra sandra@gravinvanrechterenschool.nl

woensdag
meester Jan jan@gravinvanrechterenschool.nl

Meld u aan bij www.klasbord.nl. U krijgt dan een inlogcode zodat u onze klas kunt volgen. Dit kan ook via een klasbord-app uit de appstore, google-play of windows Store.