Groep 5 / 6

Wij zijn een hele leuke, gezellige groep met 16 kinderen. Momenteel zitten wij in groepjes en kunnen zo fijn met elkaar samen werken.
In groep 5/6 werken wij zo veel mogelijk rondom een thema. Zo hebben wij over het thema ‘chocolade’ gewerkt. Er zijn proefjes gedaan, presentaties gegeven, creatieve opdrachten gemaakt, boeken gelezen en er is gekookt. Dit laatste vinden de kinderen (en de juf) erg leuk om te doen. Spelenderwijs leren de kinderen lastige rekenbegrippen toe te passen in de praktijk.
Verder vinden wij het erg belangrijk dat we ‘kanjers’ zijn. De kanjertraining speelt dan ook een grote rol in de dagelijkse praktijk.

Schooltijden en gym

Onze schooltijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.45-14.45uur. Op woensdag werken wij van 8.45-12.30uur. groep 5 gymt op maandag, groep 6 op vrijdag. Dan moeten dus de gymspullen mee. 

De leerkrachten
Maandag, dinsdag en vrijdag
Juf Evelien Evelien@gravinvanrechterenschool.nl
Juf Thirza thirza@gravinvanrechterenschool.nl

Woensdag en donderdag
Juf Toosje toosje@gravinvanrechterenschool.nl


Meld u aan bij www.klasbord.nl. U krijgt dan een inlogcode zodat u onze klas kunt volgen. Dit kan ook via een klasbord-app uit de appstore, google-play of windows Store.