We hebben een erg gezellige groep kinderen en we leren vooral door te spelen, volgens de uitgangspunten van het ontwikkelingsgericht onderwijs. Rondom een thema zijn er allerlei activiteiten: voorlezen, rekenspelletjes, muziek, gymlessen,  knutsel- en tekenopdrachten, speelhoeken en vele andere bezigheden die bij dat thema passen.

Spelen en leren vormen de basis onder ons onderwijs in groep 1/2. De kinderen werken vanuit de thema’s waardoor de grote wereld de school inkomt. Op verschillende momenten in de week doen ze dit samen met groep 3/4. Er wordt dan gewerkt in de onderbouw-unit met gemeenschappelijke hoeken in 1/2, 3/4 en op de hal. Ook de peutergroep sluit regelmatig aan bij het thema.

Wees welkom in onze klas en kom gerust een keertje kijken.

De leerkracht voor de groep is

Juf Frederique (ma, di, do)  frederique@gravinvanrechterenschool.nl

Juf Toosje (wo) toosje@gravinvanrechterenschool.nl