Onze groep bestaat momenteel uit 16 kinderen. We leren vooral door te spelen, volgens de uitgangspunten van het ontwikkelingsgericht onderwijs. Rondom een thema zijn er allerlei activiteiten: voorlezen, rekenspelletjes, muziek, gymlessen,  knutsel- en tekenopdrachten, speelhoeken en vele andere bezigheden die bij dat thema passen.

Het planbord staat ook in het teken van het thema. De kleuters mogen zelf kiezen wat ze gaan doen en houden zelf bij wat ze al hebben gedaan. Hun zelfstandigheid en taakgerichtheid wordt gestimuleerd.

Elke week komt er een nieuwe letter aan bod in de letterkast. De kinderen kunnen daarvoor spullen meenemen naar school. Op een speelse en betrokken manier wordt zo de letterkennis vergroot.

We vinden het gezellig wanneer u ’s ochtends vanaf half 9 met uw kind mee in de klas komt.
U kunt dan samen een boekje lezen.

Wees welkom in onze klas en kom gerust een keertje kijken.

De leerkracht voor de groep is

Juf Janneke Janneke@gravinvanrechterenschool.nl