BSO Schoolkidz

Als basisschool vinden wij een goede buitenschoolse opvang belangrijk. Daarom werken wij samen met SchoolKidZ buitenschoolse opvang in Wamel. De kinderen worden door Schoolkidz bij de Gravin opgehaald en naar Wamel gebracht. Schoolkidz biedt een kleinschalige en huiselijke opvang. Ze hebben de gezellige zolder bij  op de Terebint in Wamel en vangen daar de kinderen  buiten de schooltijden op. Deze locatie is eigenlijk een grote gezellige huiskamer waar ieder kind lekker “thuis” kan en mag zijn. Ook buiten kunnen we lekker spelen of “hangen” op de hangplek van de school. Ook trekken we er graag op uit in Wamel.

Graag nodigen we je uit om onze website door te lezen, zo krijg je een idee waar we voor staan bij SchoolKidZ en hoe onze visie is op de opvang van kinderen van 4-12 jaar voor en na schooltijd. Kijk op www.schoolkidz.nl.

Momenteel onderzoeken we de mogelijkheden voor het opzetten van een BSO en peuteropvang in Appeltern.